Tijd en aandacht voor uw gezondheid. Terug naar Medsen

Zoek eenvoudig met welke zorgverzekeraars uw apotheek een contract heeft

Zoek eenvoudig met welke zorgverzekeraars uw apotheek een contract heeft

U ziet in deze contractzoeker met welke zorgverzekeraars uw apotheek een contract heeft afgesloten. Vul hiervoor de postcode, plaatsnaam of de naam van de apotheek in en selecteer uw verzekeraar.

Uw zorgverzekering en de vergoeding van uw medicijnen

Deze informatie kunt u gebruiken bij het kiezen van een zorgverzekering. Het kan voorkomen dat uw apotheek geen afspraken heeft gemaakt met uw zorgverzekeraar. U kunt vaak wel voor uw medicijnen bij deze apotheek terecht, maar dan krijgt u uw medicijnen en zorg misschien niet volledig vergoed. Dat hangt af van uw zorgverzekering. Daarom kan het soms zinvol zijn om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. U kunt elk jaar tot 31 december uw zorgverzekering opzeggen. Tot 31 januari kunt u een nieuwe afsluiten.

U kunt hier meer over lezen op Apotheek.nl/vergoeding.

Let op: deze informatie wordt regelmatig geactualiseerd, zeker in de maanden november, december en januari. De update vindt in deze maanden minimaal 3 keer per week plaats.

Deze contractzoeker is een initiatief van de KNMP, de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers. De informatie wordt geleverd door Zorgweb. De KNMP is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele foutieve of verouderde resultaten.